Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Domeniu: 
Tineret
Inițiatori: 
Clubul Rotaract TEAM Baia Mare
Stare: 
Derulat
Data: 
21 Octombrie 2011
Categorie: 
Audieri publice asistate
Locație:
Maramureș/Baia Mare
Opinii: 
4
Participanți: 
62

Chemarea la acțiune

Descarcă Chemarea la acțiune

Buna ziua,

Avem deosebita placere sa va invitam la audierea publică cu tema „Tinerii – viitorul comunitatii?” initiata de un grup de 12 ONG-uri de tineret sustinute de inca 3 organizatii (Sindicatul Liber din Invatamant, Asociaţia Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Maramures, Asociatia NAMASTE).

Acest eveniment va avea loc sambata 21 octombrie 2011  cu incepere de la ora 11.15 la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”, Salonul Artelor. Vor fi invitati sa ia cuvantul politicieni activi la nivelul Municipiului Baia Mare si potentiali candidati la functia de Primar al orasului. Vor fi supuse dezbaterii următoarele aspecte:

 1. Cum se poate îmbunătăţi actualul sistem de finanţare a proiectelor şi programelor pentru tineret?
 2. Există infrastructură de tineret în Baia Mare?
 3. Credeţi că tinerii antreprenori au un viitor şi în oraşul nostru?

Va invitam sa va exprimati opinia fata de propunerile initiatorilor, urmand instructiunile procedurii de audiere publica, astfel:

a. transmiterea unei depozitii scrise, de max 3 pagini, la adresa info@rotaractteam.ro ;

c. sustinerea verbala a opiniei, in cadrul evenimentului.

Atasat gasiti Motivati initiatorilor audierii publice, regulamentul acesteia, precum si descrierea procedurii de audiere publica realizata de catre Academia de Advocacy Timisoara.

In speranta unui raspund pozitiv din partea dumneavastra ca participant al audierii publice in calitate de vorbitor, va rugam sa ne confirmati participarea pana la data de 20.10.2011 la adresa de e-mail info@rotaractteam.ro sau la numarul de telefon 0745688591 – persoana de contact Drenta Raul.

Cu incredere in lucruri bine facute,

Va asteptam punctul de vedere,

Comisia de initiere a Audierii Publice,

 1. As. D.E.I.S.
 2. YMCA Baia Mare
 3. Liga Studentilor “Pintea Viteazul”
 4. As. Greentin
 5. As. TOBIS
 6. Mad Snails
 7. Clubul Tinerilor Comunicatori
 8. Tineri pentru Tine
 9. Clubul Rotaract TEAM Baia Mare
 10. As. Chemun
 11. Team for Youth Ass
 12. Consiliul Local al Tinerilor
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.