Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

Chemarea la acțiune

Descarcă Chemarea la acțiune

Echipa de  Advocacy&lobby are plăcerea de a vă invita la audierea publică cu temaTimişoara – oraşul de odinioară, uitat sau valorificat? ce va avea loc vineri, 18.11.2011, ora 14:00 la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, str. Eroii de la Tisa, nr. 22.

La audierea publică vor participa și candidații la funcția de primar pentru alegerile locale din 2012, alături de grupul de experți, reprezentanți mass-media, politicieni locali și reprezentanți ai diverselor grupuri de interese.

De asemenea, vor participa şi specialişti pe diverse domenii din Timişoara, care vor forma Comisia de Experţi, preşedintele fiind domnul profesor universitar doctor Ioan Haţegan.

Vă invităm să vă exprimaţi în scris punctul de vedere cu privire la tema de mai sus, oferind răspunsuri la cel puţin una din întrebările din motivaţie. Depoziţia trebuie să fie însoţită de formularul de participare în care veţi specifica dacă doriţi să o susţineţi verbal în cadrul audierii publice. Depoziţia nu poate depăşi două pagini şi trebuie susţinută în maxim două minute.

Vă rugăm să trimiteţi depoziţiile la adresa e-mail la adresa aureliamarc@yahoo.com sau prin fax la numărul 0356.815.803 până la data de 14 noiembrie 2011.

Pe blogul http://timisoarapremierelor.blogspot.com/ sunt disponibile şi următoarele documente: motivaţia, regulamentul de organizare a audierii, regulile de redactare a depoziţiilor, bibliografia şi formularul de înscriere.

 

Pentru eventuale clarificări de procedură, persoanele de contact sunt:

MARCOANE Aurelia, tel. 0722.449.813, mail: aureliamarc@yahoo.com

LOBAZĂ Marius, tel. 0752.307.202, mail: secretar@siptimis.ro

 

 

 

 

Vă mulţumim și vă așteptăm,

Grupul de iniţiativă

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.