Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

Chemarea la acțiune

Descarcă Chemarea la acțiune

                                INVITATIE

                     Stimate domnule………………………

               Pe măsură ce România parcurge drumul anevoios al crizei, necesitatea reducerii cotelor de asigurări sociale apare din ce în ce mai evidenta ca şi soluţie de relansare economică.

               Povara CAS in contextul crizei ecomonice actuale, a facut ca numarul IMM –urilor sa scada considerabil, iar cele care rezista inca sa se confrunte cu o fiscalitate excesiva, din care cea pe forta de munca este considerabila. Toate acestea in timp ce angajatii sunt folositi din ce in ce mai mult pe piata neagra.

               Discutiile privind reducerea CAS  sunt purtate atat in mediile politice cat si in mediul de afaceri, in acest context CAS Advocacy Group intentioneaza sa provoace decidentii in a identifica interventiile prioritare necesare astfel incat reducerea CAS sa devina un motor de  crestere economica pentru Romania.

                Va invitam asadar sa participati cu opinia dumneavoastra la audierea publica:

“REDUCEREA CAS, MOTOR DE CRESTERE ECONOMICA”

 

              care va avea loc vineri 9 decembrie 2011, ora 15:00, Hotel IBIS Constanta

               Initiatorii va apreciaza implicarea in viata politica si socio-economica si va  propun sa va aplecati de aceasta data asupra unei  teme de actualitate si de mare interes pentru toate mediile din Romania.

               Parerea dumneavoastra conteaza si credem ca participarea la audierea publica organizata de CAS Advocacy Group va ofera ocazia de a va exprima opinia si de a contribui la identificarea unor raspunsuri si solutii sustenabile.

               Pentru participare va rugam sa completati formularul de inregistrare si sa il trimiteti impreuna cu opinia dumneavoastra scrisa la adresa de e-mail CAS_Advocacy_Group@yahoo.com pana luni 5 decembrie 2011, ora 18.00

                                        

 

                                        

             Va multumim pentru implicare,

                   CAS Advocacy  Group  

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.