Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

Invitaţie audiere publică

Stimată Doamnă Elisabeta Dumitrescu,

Grupul de iniţiativă „Lobby pentru Cluj” are plăcerea de a vă invita la conferinţa de presă, în cadrul căreia vor fi prezentate soluţiile pentru păstrarea medicilor acasă, ce va avea loc marţi, 27 septembrie 2011, ora 13:00, în sala Clubul Oamenilor de Afaceri „Dr. Augustin Raţiu” a Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj.

La conferinţa de presă vor participa membrii grupului de iniţiativă „Lobby pentru Cluj”, reprezentanţi mass-media, precum şi Comisia de experţi a audierii publice, care a avut loc în 21 septembrie în incinta Casei de Cultură a Studenţilor.  

Din comisia de experţi fac parte: Bojiţă Marius – prof. dr., preşedintele Comisiei de experţi, Groza Emilia – preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Cluj, Luduşan Ana – dr. în sociologie, preşedinte LADO (filiala Cluj), Patrichi Sanda – manager Spitalul Clinic de Recuperare Cluj, Irimie Alexandru – conf. dr. – manager  Institutul  Oncologic  „Prof.  Dr. I. Chiricuţă”,  Lumperdean  Ioan - prof. univ. dr. FSEGA, UBB şi Şomodi Florin – membru Leo Bastion Cluj-Napoca.

Vă invităm să luaţi parte la conferinţa de presă, în cadrul căreia se lansează raportul sinteză, realizat de comisia de experţi, pe baza depoziţiilor depuse pentru audierea publică din 21 septembrie.

 

Mai multe informaţii se găsesc pe http://lobbypentrucluj.blogspot.com/

 

Vă mulţumim!

 

 

Ludmila Pop                                                               

Coordonator Relaţii Publice                        

Tel: 0743 316 947                                                     

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.