Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Domeniu: 
Social
Inițiatori: 
Academia de Advocacy
Stare: 
Derulat
Data: 
25 Septembrie 2007
Categorie: 
Audieri publice proprii
Locație:
București/Bucuresti

Chemarea la acțiune

Descarcă Chemarea la acțiune

Chemare la actiune

CHEMARE LA ACTIUNE

Datorita deschiderii manifestate de catre Camera Deputatilor pentru susţinerea unei audieri publice pe tema propunerii de modificare a Legii Patronatelor, aveti oportunitatea de a va exprima opiniile, intr-un mod structurat si organizat, cu referire stricta la acest subiect. Este cunoscut faptul ca in repetate randuri, reprezentanti ai patronatelor au semnalat imperfectiuni ale cadrului legislativ cu privire la organizarea patronala. Prin urmare, putine voci mai sustin in momentul de fata Legea Patronatelor in forma sa actuala, asa cum a fost ea adoptata in 2001 si modificata in 2004.

Audierea Publica
„Patronatele, parteneri reprezentativi de dialog social”

Academia de Advocacy, initiatorul acestei audieri publice, va propune sa acordati atentia cuvenita acestei teme ce a fost readusa in atentia factorilor de decizie si va invita sa conturam impreuna o serie de raspunsuri si sa oferim solutii de reglementare pe acest subiect.
Initiatorul ofera un cadru de dezbateri riguros si accesibil, prin procedura de audieri publice, astfel incat agenda Dvs. sa nu va impiedice in a va exprima opinia.

Va invitam sa participati la audierea publica din 25  septembrie 2007, ora 14.30, la sala Nicolae Iorga din cladirea Palatului Parlamentului, Intrarea Izvor, intrarea A3S2, Camera Deputatilor.

Va rugam sa completati formularul de inscriere cu una din optiunile dumneavoastra:

transmiteti opinia Dvs. in scris, fara intentia de a o sustine verbal.
transmiteti opinia Dvs. in scris si mentionati ca o sustineti si verbal la audierea publica din 25 septembrie 2007, ora 14:30. (transmisa pana in 24 septembrie 2007)
optati pentru a fi prezent in sala unde se desfasoara audierea publica.
Va informam ca o comisie de experti va analiza toate depozitiile depuse in scris si verbal, va efectua un raport sinteza in urmatoarele 10 zile si va prezenta public, printr-o conferinta de presa, rezultatul opiniilor colectate, completat cu concluzii si recomandari pentru decidentii politici.

Conform procedurii de audiere publica cei interesati sa-si sustina verbal opinia, au obligatia sa transmita  in prealabil depozitia scrisa pana la data de 24 septembrie, orele 13:00 la adresa: depozitii@audieripublice.ro

Fiecare vorbitor va avea la dispozitie 3 minute pentru sustinerea ideilor principale din depozitia scrisa. Nu se pot inscrie la cuvant decat cei care au transmis depozitia scrisa pana la data si ora mentionata mai sus.

Pentru cei interesati, s-au colectat note bibliografice, note de observatii si alte documente privitoare la subiect care sunt disponibile la  adresa de internet www.patronate.audieripublice.ro

De asemenea aici se regaseste, prezentata in extenso, procedura de audieri publice.

Cu increderea in participarea Dumneavoastra la eveniment,

Organizator:
Academia de Advocacy                   

Radu Nicosevici - presedinte

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.