Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Domeniu: 
Mediu
Inițiatori: 
Asociatia de proprietari Aurel Vlaicu 63-69 din Campia Turzii
Stare: 
Derulat
Data: 
10 Octombrie 2011
Categorie: 
Audieri publice asistate
Locație:
Cluj/Campia Turzii
Opinii: 
3
Participanți: 
26

Chemarea la acțiune

Descarcă Chemarea la acțiune

21.09.2011

Asociatia de proprietari Aurel Vlaicu 63-69 din Campia Turzii

în colaborare cu

                                                         Asociatia pentru Protectia si Ajutorarea Handicapatilor Motori,  filiala Campia Turzii

şi

                                                                                           Asociatia Pensionarilor, filiala Campia Turzii

Vă invită, in data de 10  octombrie 2011  la orele 17

la

AUDIEREA PUBLICĂ

„Mai mult pentru confortul  si sanatatea cetatenilor

din  municipiul Campia Turzii”

care va avea loc la Casa de cultura „Ionel Floasiu” in Sala de şedinte.

Intrarea se va face  pe baza listei nominale de inscriere, precum şi a documentului de identitate.

Audierea se va desfasura in conformitate cu Procedura de audiere publica  pe care o puteti consulta la adresa de mail http://www.advocacy.ro/index.php/audieri/index/ro/9/

Obiectivul audierii publice este de a cunoaste pozitia partilor interesate in raport  cu problemele  ridicate in motivatia audierii publice (anexata invitatiei)  si in particular a candidatiilor la alegerile  locale la functia de primar ( in cazul in care acesta nu a fost desemnat , partidele politice sunt invitate sa trimeata un reprezentant imputernicit)  .

Pentru detalii cu privire la audierea publică sau înscrieri, vă rugăm să completaţi formularul de înregistrare anexat şi să îl transmiteţi la adresa corneliapp@yahoo.com.

Atenţie: Înscrierea în cadrul audierii publice este validă doar în urma transmiterii Documentului de pozitie  (prezentării/intervenţiei), până în data de 05.10.2011, orele 17. Documentul de pozitie va avea o lungime de max 2 pagini/subiect . Interventia in cadrul audierii publice (de sustinere a documentului de pozitie ) va fi de max. 5 minute (pentru toate cele trei probleme ) si se va axa numai pe subiectele ridicate in motivatie. Nu uitaţi, să vă treceţi datele de identificare pentru a vă putea contacta si a vă transmite raportul comisiei de experţi.

 

Vă aşteptăm,

Cornelia Puscas-Pop

Coordonator organizare audiere publica

 

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.