Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Domeniu: 
Servicii sociale
Inițiatori: 
Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii
Sindicatul jurnaliştilor Mediasind filiala Mureş
Sindicatul Redacţional Radio Tîrgu-Mureş
Stare: 
Derulat
Data: 
03 Noiembrie 2011
Categorie: 
Audieri publice asistate
Locație:
Mureș/Tirgu Mures
Opinii: 
8
Participanți: 
54

Chemarea la acțiune

Descarcă Chemarea la acțiune

Comunicat de presă / Invitaţie

În data de 3 noiembrie 2011, ora 10:00, în Sala Tonitza a Hotelului Continental din Tîrgu-Mureş,
se va desfăşura audierea publică cu tema

Implicarea Primăriei Tîrgu-Mureş în sprijinirea serviciilor sociale
prestate de organizaţii neguvernamentale

 

Audierea publică face parte dintr-o campanie de advocacy care are ca scop îmbunătăţirea dialogului şi colaborării dintre Primăria municipiului Tîrgu-Mureş şi organizaţiile neguvernamentale care prestează servicii sociale pentru comunitate şi identificarea unor soluţii de îmbunătăţire a implicării Primăriei municipiului
Tîrgu-Mureş în sprijinirea serviciilor sociale furnizate de organizaţiile neguvernamentale din Tîrgu-Mureş. 

La audierea publică sunt invitaţi pentru a-şi exprima punctul de vedere reprezentanţi din sfera autorităţilor publice locale, ai societăţii civile şi ai mass media.  Opiniile exprimate, în scris şi verbal, vor fi analizate de către o comisie de experţi a audierii publice. 

Concluziile comisiei de experţi privind soluţiile propuse în cadrul audierii vor fi prezentate public în termen de maxim 2 săptămâni după audierea publică. 

Cei interesaţi sunt invitaţi să îşi formuleze o opinie scrisă (depoziţie), pe care să o transmită la adresa de e-mail office@eeirh.org.  Opiniile scrise pot fi susţinute şi potenţate verbal în cadrul audierii publice.  Toţi cei interesaţi să participe sunt rugaţi să completeze formularul de înscriere şi să îl transmită la adresa de e-mail office@eeirh.org, precizând una din următoarele opţiuni de participare: opinie susţinută numai în scris, opinie susţinută şi verbal la audierea publică sau participant în sală.  Termenul limită pentru înregistrarea participanţilor şi transmiterea depoziţiilor (opiniilor) scrise este 31 octombrie 2011, ora 16:00.

Toate documentele necesare participării, precum şi regulamentul de derulare a audierii publice, pot fi obţinute de la sediul IEESR din Tîrgu-Mureş, strada Moldovei nr. 1, prin e-mail la adresa office@eeirh.org sau de pe site-ul www.transparenta.ro.

Persoane de contact: Ionela Cozoş (0760 613163), Ela Giurgea (0754 034280), Sorin Şchiopu (0744 321408)

Comisia de iniţiere

Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii

Sindicatul jurnaliştilor Mediasind filiala Mureş

Sindicatul Redacţional Radio Tîrgu-Mureş

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.