Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Domeniu: 
Sănătate
Inițiatori: 
Academia de Advocacy
Stare: 
Derulat
Data: 
17 Noiembrie 2005
Categorie: 
Audieri publice proprii
Locație:
București/Bucuresti

Chemarea la acțiune

Perspectiva apropiatei integrari a Romaniei in Uniunea Europeana genereaza transformari si consecinte multiple de la nivel de individ, pana la nivel de sistem de abordare. Pentru cei preocupati si pregatiti vor aparea noi oportunitati de dezvoltare. Vor prelua ca avantaj posibilitatile ce le ofera o piata internationala, provocarile si adaptarea in a deveni competitivi in acesta noua arena. Pentru majoritatea insa, intrarea intr-o economie internationala inseamna o competitie cu structuri distincte organizational si cultural, un efort de reorganizari interne. Acesti factori vor aduce, iminent, mai multe amenintari, temeri si rezistenta la schimbari.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.