Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Domeniu: 
Transport public
Inițiatori: 
Confederația Națională Sindicală MERIDIAN
OSS
Cluj-Napoca
Stare: 
Derulat
Data: 
20 Iunie 2012
Categorie: 
Audieri publice asistate
Locație:
Cluj/Cluj Napoca
Opinii: 
11
Participanți: 
48

Chemarea la acțiune

Descarcă Chemarea la acțiune

"Eliminarea discriminării privind beneficiarii transportului  în comun gratuit în municipiul Cluj-Napoca"

Grupul de inițiativă a audierii publice doreşte să invite toate părţile interesate la audierea publică cu tema “Eliminarea discriminării privind beneficiarii transportului în comun gratuit în municipiul Cluj Napoca” care va avea loc în data de 20 iunie 2012, incepand cu ora 1100 la Clubul C.F.R. Cluj-Napoca, Str. Dobrogeanu Gherea, Nr. 17.

Scopul audierii este de a crea oportunitatea ca toate părţile interesate să îşi prezinte punctul de vedere şi să împărtăşească opiniile cu privire la tema audierii publice. Rezultatul va fi prezentat sub forma unui raport care va fi mai apoi remis opiniei publice şi factorilor de decizie pentru examinare şi luare în consideraţie.

Vă invităm să vă exprimaţi în scris punctul de vedere cu privire la tema de mai sus, oferind răspunsuri la cel puţin una dintre întrebările din motivaţie. Depoziţia trebuie să fie însoţită de formularul de înscriere, în care veţi specifica dacă doriţi să o susţineţi verbal în cadrul audierii publice.  Depoziţia nu poate depăşi două pagini şi trebuie susţinută în maxim trei minute.

Vă rugăm să trimiteţi depoziţiile la adresa echitate.cluj până în data de 19 iunie 2012, ORA 22.00.

Aici http://echitatecluj.blogspot.ro găsiţi următoarele documente: invitatia, motivaţia, regulamentul de organizare a audierii, regulile de redactare a depoziţiilor, bibliografia şi formularul de înscriere.

Vă mulţumim!

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.