Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

Regulamentul Audierii

Descarcă Regulamentul Audierii

 

Audierea publică

Durata studiilor în învăţământul liceal scade de la 4 la 3 ani

Creştem astfel calitatea în educaţie?  

Data: 3 noiembrie 2011, orele: 13.45 – 16.00

Locaţia: Hotel Victoria, Cluj-Napoca

REGULAMENT

 

 1. Completaţi formularul de înscriere on line http://lobbypentrucluj.blogspot.com cu toate datele de contact solicitate şi opţiunea dorită.
 2. Depoziţia scrisă va conţine maxim 3 pagini.
 3. Termenul limită de depunere a depoziţiilor este 02.11.2011, orele 24.00, la adresa de email lobbypentrucluj@gmail.com.
 4. Depoziţiile verbale se vor susţine, în urma transmiterii depoziţiei scrise, în termenul prevăzut.
 5. Participanţii sunt invitaţi să vină cu 30 de minute înaintea începerii evenimentului de audiere publică.
 6. Vorbitorii vor fi invitaţi la microfon în ordinea înscrierii şi transmiterii depoziţiei scrise.
 7. Vorbitorii vor avea la dispoziţie un timp de maxim 3 minute.
 8. Membrii Comisiei de Experţi pot pune întrebări clarificatoare martorilor, în maxim 30 de secunde. Martorii răspund concis, în maxim 1 minut/întrebare.
 9. Toate depoziţiile verbale se înregistrează ţi se vor posta pe site-ul evenimentului, alături de depoziţiile scrise corespunzătoare.
 10. Mass media şi publicul larg vor avea rolul de observatori în cadrul evenimentului de audiere publică, neputând avea intervenţii în sală, în timpul ,,audierii martorilor”. Se pot colecta opinii în afara evenimentului propriu zis de audiere publică.
 11. Toţi participanţii, inclusiv mass media, vor primi raportul sinteză al evenimentului, în maxim 2 săptămâni, la adresa electronică indicată în formularul de înscriere.

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.