Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

Chemarea la acțiune

Descarcă Chemarea la acțiune

Invitaţie audiere publică

Stimată Doamnă / Stimate Domn,

Grupul de iniţiativă „Lobby Transilvania”, alături de Mensa România, Fundația Părinți Clujeni și Colegiul Mediatorilor din Regiunea de Nord-Vest, vă invita la audierea publică cu tema „Cum ar trebui să funcționeze clasa pregătitoare în școli și cine contribuie la inființarea ei?”, ce va avea loc vineri, 24 februarie 2012, ora 13:00, în Sala de Conferințe a Stadionului Cluj-Arena, situat lângă Parcul Central al Municipiului Cluj-Napoca. Audierea publică este unul dintre evenimentele ce fac parte dintr-un ciclu de consultări publice pe subiectul „Implementarea clasei pregatitoare în sistemul românesc de învăţământ”.

La această audiere își vor aduce aportul specialisti in domeniul educatiei, reprezentanți ai instituțiilor publice locale și centrale, reprezentanți ai diverselor grupuri de interese, ai societății civile și aI mass-mediei, părinți, educatori și învățători, bone, asociații a institutorilor, precum și posibili viitori candidați în scrutinele electorale ale anului 2012.

O comisie de experţi din domeniu educatie, psihologie, medicina, juridic, administratie publica va analiza toate depozitiile depuse in scris si cele sustinute verbal. Comisia de experti va elabora un raport sinteza continand rezultatul opiniilor colectate, precum si concluzii si recomandari pentru decidentii politici, raport ce va fi prezentat, printr-o conferinta de presa, participantilor, reprezentantilor mass-media si factorilor de decizie.

Vă invităm să vă exprimaţi în scris punctul de vedere cu privire la tema de mai sus, oferind răspunsuri la cel puţin una din întrebările din motivaţie, care se găseşte ataşată prezentei. Depoziţia trebuie să fie însoţită de formularul de participare în care veţi specifica dacă doriţi să o susţineţi verbal în cadrul audierii publice. Depoziţia nu poate depăşi două pagini şi trebuie susţinută în maxim doua minute.

Vă rugăm să trimiteţi depoziţiile la adresa lobbytransilvania@gmail.com, până la data de 22  februarie 2012, ora 18.00.

Desfasurarea audierii publice:
12.30 -13.00 inregistrarea depozantilor/martorilor
13.00-15.00 sustinerea depozitiilor scrise de catre depozanti, intrebari si  raspunsuri din partea Comisiei de Experti
15.00-16.00 networking intre participanti

Detalii legate de: motivaţia, regulamentul de organizare a audierii,regulile de redactare a depozițiilor, bibliografia și formularul de înscriere gasiti pe www.lobbytransilvania.wordpress.com si lobbytransilvania@gmail.com sau Telefon: 0726335273

Vă mulţumim!

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.