Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

Regulamentul Audierii

Descarcă Regulamentul Audierii

Regulamentul audierii publice

1.      Completati formularul de inscriere cu toate datele de contact solicitate si optiunea dorita, iar dupa aceea sa-l trimiteti documentul la adresa lobbytransilvania@gmail.com pana la data de 22 februarie   2012.

2.      Depozitia scrisa va contine maxim 2 pagini.

3.      Termenul limita de depunere a depozitiilor este 22 februarie 2012, ora 18.00 la adresa de email lobbytransilvania@gmail.com

4.      Depozitiile verbale se vor sustine, in urma transmiterii depozitiei scrise in termenul prevazut.

5.      Participantii sunt invitati sa vina cu 30 minute inaintea inceperii evenimentului de audiere publica.

6.      Vorbitorii vor fi invitati la microfon in ordinea inscrierii si transmiterii depozitiei scrise.

7.      Vorbitorii vor avea la dispozitie un timp de maxim 2 minute.

8.      Membrii Comisiei de Experti pot pune intrebari clarificatoare martorilor, in maxim 30 secunde. Martorii raspund concis, in maxim 1 minut/intrebare.

9.      Toate depozitiile verbale se inregistreaza si se vor posta pe site-ul evenimentului, alaturi de depozitiile scrise corespunzatoare.

10. Mass media si publicul larg vor avea rolul de observatori in cadrul evenimentului de audiere publica, neputand avea interventii in sala, in timpul ,,audierii martorilor”. Se pot colecta opinii in afara evenimentului propriu zis de audiere publica.

11. Toti participantii, inclusiv mass media, vor primi raportul sinteza al evenimentului in maxim 2 saptamani, la adresa electronica indicata in formularul de participare.

 

 

 

 

Intocmit,

Comisia de initiativa Lobby Transilvania

 

 

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.