Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!
Domeniu: 
Protecția animalelor
Inițiatori: 
Grupul de Advocacy in parteneriat cu FNPA
Stare: 
Derulat
Data: 
07 Februarie 2012
Categorie: 
Audieri publice asistate
Locație:
Argeș/Pitesti
Opinii: 
126
Participanți: 
227

Anunțul privind conferința de presă

Descarcă Anunțul privind conferința de presă

ORGANIZEAZĂ

CONFERINŢĂ DE PRESĂ

pentru lansarea Raportului Sinteză realizat de către Comisia de experţi în urma Audierii publice cu tema “Câinii Comunitari – Problemă Comunitară”

Miercuri, 29 februarie 2012, ora 11:30

în Sala de conferinţe a Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş (clădirea Prefecturii)

Problema câinilor comunitari permanetizată şi agravată de lipsa unor programe eficiente a determinat organizarea Audierii Publice cu tema: “Câinii Comunitari – Problemă Comunitară” cu scopul ca, prin colectarea de opinii de la orice cetăţean afectat sau interesat în problematică, să identificăm opinii şi strategii de rezolvare.

Pe baza celor 127 depoziţii scrise depuse la Comisia de Iniţiere și a celor susţinute verbal, precum şi a materialelor documentare, care au stat la baza fundamentării Motivaţiei, Comisia formată din experţi din domeniul juridic, medicină veterinară, filologie şi jurnalism, protecţia animalelor, a elaborat un raport sinteză conţinând rezultatul opiniilor colectate, precum şi concluzii şi recomandări pentru decidenţii politici.

Organizatorii au convingerea că Raportul sinteză conţine elemente extrem de utile administraţiilor publice din judeţul Argeş, iar implementarea recomandărilor făcute de către Comisia de experţi ar conduce la rezolvarea definitivă a problemei.

După conferinţa de presă, Raportul sinteză al audierii publice va fi transmis decidenţilor locali şi va fi postat pe site-ul  www.vinovatiifaravina.info, precum şi în reţelele sociale.

La conferinţa de presă vor fi prezenţi membrii ai Comisiei de iniţiere şi Comisiei de experţi.

Persoana de contact: Valentina Ticu tel. 0731031055

27 februarie 2012

Grupul de Advocacy

prin Alexandra Angheluţă

Comunicator

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeanã, vã invitãm sã vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintã în mod obligatoriu poziția oficialã a Uniunii Europene sau a Guvernului României.